Ediția_a_III-a.png
    Magia       din cutia
Luna.png
Mosul.png
Ediția_a_III-a.png

   În perioada frumoaselor sărbători de iarnă, ne propunem să aducem fericirea în sufletele celor care au cu adevărat nevoie de atenția nostră.

 

  Din 2 noiembrie 2019 până în 2 ianuarie 2020, d-na Arina Spătaru organizează o campanie de binefacere „MAGIA DIN CUTIA PENTRU PANTOFI” care are ca scop sensibilizarea și solidarizarea părinților copiilor cu dizabilități. Sunt invitați toți doritorii de a se alătura acestei campanii, care este la a III-a ediție.

 

  În acest an, inițiatorii „Magiei” își propun să ajute copii cu cerințe educaționale speciale, copii din familiile social-vulnerabile și monoparentale.

 

  Campania „Magia din cutia pentru pantofi” colectează donaţii sub orice formă. O carte, o hăinuţă, o jucărie, etc., puse cu grijă într-o cutie pentru pantofi, pot aduce căldură și magie în casele acestor copii.

 

  Ne propunem ca în perioada 2 noiembrie-2 decembrie ca să colectăm donațiile și până la data de 2 ianurie să le distribuim copiilor din Bălți și din satele din preajmă.

  Invităm instituțiile educaționale, organizațiile nonguvernamentale și de stat, întreprinderile private la colaborare, astfel încât să organizăm puncte de colectare a cutiilor magice în incinta instituțiilor d-voastră (completând formularul).
 

 Campania „Magia din Cutia pentru pantofi " a ajuns la cea de-a III-a ediție, conceptul a fost inițiat în anul 2017.

 

Căutăm parteneri

Voluntari

Sponsori

Parteneri Media

Ambasadori ai campaniei

Spațiu pentru

„Căsuța Magică”

în Bălți

Mosul.png
DONEAZĂ