Am ales de 8 martie 2021 să fiu alături de femei.

Mulțumesc frumos tuturor persoanelor care, pe perioada campaniei "Dăruiește o carte, schimbă un destin" , au adus cărți din diferite colțuri ale raioanelor Fălești, Glodeni, Rîșcani și din municipiul Bălți. Astăzi ele au ajuns la destinație.

Împreună cu Elena Bordianu am înmânat și o icoană pentru bisericuța din interiorul penitenciarului nr.11 din Bălți, iar femeilor de acolo -cărți de rugăciuni și mărțișoare, cu sincerele noastre urări de bine și sănătate.

Apoi, pentru una din deținute, recent eliberate am transmis obiecte de igienă personală, haine de sezon și un telefon cumpărat din contribuția doamnei Angela Cebotari. Integrarea în societate este o etapă foarte importanta în viața unui deținut, care și-a ispășit pedeapsa. Mă bucur că am găsit femei gata să întindă o mână de ajutor în acest sens.

Pentru mine 8 martie este despre solidaritate feminină, iar ziua de azi, care va mai continua și cu alte acțiuni în vederea solidarizării femeilor din Bălți și Nordul Republicii Moldova, este demonstrația acestui fapt.3 afișare
 

Ai o problemă?

 SCRIE O 

     PETIȚIE!