Astăzi Platforma DA împlinește patru ani de activitate

Dragi colegi, stimați concetățeni.


Astăzi Platforma DA împlinește patru ani de activitate în calitate de partid politic. Partid care a declarat război împotriva sistemului oligarhic, care și-a asumat lupta pentru democrație și dreptate, pentru o viață mai bună și o perspectivă europeană pentru Republica Moldova.


Prieteni, împreună am trecut prin multe greutăți, care ne-au călit; mai multe alegeri, care ne-au oferit experiență și mandate în primării, consilii, parlament; o alianță curajoasa, pragmatică și importantă pentru a forma un guvern și tot împreună am revenit în opoziție parlamentară și am suferit pierderi în alegerile locale pentru primăria capitalei.


La moment trecem printr-o perioadă și mai importantă: am demonstrat că putem consolida ceva nefiresc, iar ACUM putem demonstra că putem face lucruri de sine stătător. Sunt sigură că putem consolida partidul și deveni mai buni, am încrederea că avem suficientă dorința și putere să o facem. Totul depinde de CUM vedem noi Platforma DA peste un an.


Personal îmi văd echipa una de succes, cu multi membri noi, profesioniști în diferite domenii, cu un management eficient, cu organizații puternice și de sine stătătoare în raioanele Republicii Moldova.

Un partid cu mai mulți lideri, de care să se mândrească membrii și simpatizanții lui.

O conducere care să fie alaturi de colegi în teritoriu la bine și la rău și care lucrează ca un mecanism bine pus în funcțiune și cel mai important: un partid care este alaturi de cetățeni și care poate satisface nevoile lor.


Iar acum mă voi adresa colegilor mei din Platforma DA în calitate de membri ai blocului ACUM.

Am demonstrat că cele mai bune lucruri am obținut fiind uniți, iar competiția între noi și cei de la PAS a fost punctul slab, care a adus multe dezamăgiri oamenilor, căror le am promis unitate.

Putem face lucruri de sine stătător, dar oare am atins scopurile noastre ?

Simțim la fel, gândim la fel și avem același deziderat: o Moldovă în care să vrei să trăiești!


Va doresc dragii mei multa sănătate, bucurie și să obținem tot ce ne dorim!0 afișare
 

Ai o problemă?

 SCRIE O 

     PETIȚIE!