Bine faci, bine ajungi

Mulțumesc frumos pentru primire familiei din comuna Ciolacul Nou, care acum o lună a trecut clipe de coșmar, atunci când la mijloc de noapte s-a trezit în mijlocul casei lor, aflate în flăcări. Mama și cei trei copii minori se aflau atunci în casă, iar tatăl era în spital, după o intervenție chirurgicală.

Astăzi am avut plăcerea să împărtășim bucuria lor de a-i găsi la casa lor nouă, care a fost procurată prin implicarea plenară a locuitorilor comunei, a doamnei primar Lilia și a oamenilor de bună credință din satele raionului Fălești. S-au bucurat și colegele mele, Viorica Papuc, Emilia Țentiu, Marina Grigorenco, care din puținul pe care îl au, le-au adus acestor tineri obiecte, ce le vor prinde bine în gospodărie. Le-am oferit tot suportul pe viitor și i-am îndemnat să creadă în bine, în oamenii care le- au sărit în ajutor și în faptul că binele trebuie diseminat, pentru că o vorbă în popor zice: bine faci, bine ajungi!


Mâine, luni 8:00-10:00 voi fi în audiență în Bălți, apoi voi depune un denunț către procurorul general ( detalii veți afla pe pagina aceasta), iar la 18:00 voi fi invitată într-un live, unde vom discuta despre târgul de mărțișoare din Bălți și din Parlament.


O săptămână binecuvântată!2 afișare
 

Ai o problemă?

 SCRIE O 

     PETIȚIE!