DESPRE MAJORAREA SALARIILOR DEPUTAȚILOR

Când isterizarea societății a ajuns la cote maxime, as dori și eu să vin cu o precizare.

La ședința plenară din 6 decembrie 2019 am întrebat direct ministrul finanțelor daca vor fi majorate salariile și demnitarilor.Se pare că am fost duși în eroare intenționat, iar cei care au făcut-o demonstrează fariseism!


Deputata Arina Spătaru: Domnule ministru, mi ar placea sa știu dacă măriți salariile și la miniștri, și la deputați, și la președintele Parlamentului sau nu; cu cât se va mări salariul mediu al asistenților și al secretarilor. Pentru că din experiența de vara trecuta am descoperit că de exemplu secretării de stat aveau salarii mai mari decât un ministru, as dori sa aflu dacă s a creat un echilibru în astfel de salarii. Și dacă nu s-a creat, spuneți de ce. Pentru că oamenii( cetățenii) ar trebui sa cunoască foarte bine că noi trebuie sa fim și transparenți, ca oamenii să înțeleagă foarte bine unde și cum sunt gestionați banii care sunt prevăzuți anume pentru astfel de instituții. Vă mulțumesc!


Ministrul finanțelor, domnul Pușcuță: În partea ce ține de funcțiile de demnitate publică, ați observat că majorări nu se propun, rămâne aceeași clasă de salarizare și aceeași valoare de referință...12 afișare
 

Ai o problemă?

 SCRIE O 

     PETIȚIE!