Despre testul democrației.

Am fost propusă de colegii OT Bălți în calitate de candidată la funcția de președinte al Platformei DA pentru Congresul Partidului.


PROPUSĂ, nu desemnată( numită în funcție) printr-un proces verbal.

Dar așa cum informația în politic nu trebuie ascunsă și poate apărea în spațiul public mai devreme sau mai târziu, reiterez: n-am luat încă o decizie dacă voi participa sau nu în competiție. Tratez cu profundă responsabilitate această asumare, însă la moment, înțeleg că funcția de deputat este și ea o responsabilitate, fiind dedicată în primul rând cetățenilor, celor care m-au creditat cu ce au ei mai prețios - încrederea și votul lor.

Am o agenda plină la Nordul Republicii, unde am activități și întâlniri cu oamenii zilnic.


M-am bucurat de diversitatea reacțiilor în urma propunerii făcute de colegii mei din Bălți și acest fapt denotă că democrația pe plan intern funcționează.

Despre testul la selecția naturală a anturajului și schimbarea lui la față: am primit o lecție de viață! În virtutea activității pe care o am și în mediul creștin, văd aceste metamorfoze cu înțelegere profundă și cu iertare pentru natura umană. Se știe că lupta pentru supraviețuire în politică e un proces normal și poate genera ostilitate.


Am certitudinea că oricine și oricâți vor fi, toți candidații sunt demni pentru funcția de președinte al Platformei DA. Am încredere că ei vor avea puterea să reziste și să ducă lucrurile la bun sfârșit în această perioadă de mare turbulență în politică. Pentru că Platforma DA are numai oameni DEMNI și PUTERNICI, căliți să facă față greutăților.5 afișare
 

Ai o problemă?

 SCRIE O 

     PETIȚIE!