Mesaj de felicitare către colegii mei, membrii Platformei DA

Stimați colegi, membri ai platformei DA!

A mai trecut un an, timp în care, ne am dăruit toate resursele și toată priceperea noastră în numele beneficiului societății și, desigur, întru realizarea obiectivelor partidului Platforma Demnitate și Adevăr.


Anul 2020 a fost un an greu, atât pentru noi și familiile noastre, cât și pentru toți cetățenii Republicii Moldova. Pandemia a pus piedici organizării conferințelor, manifestațiilor publice, acțiunilor de formare a cadrelor de partid, consultărilor publice cu cetățenii, desfășurării acțiunilor culturale, sportive și de socializare cu participarea noastră, în calitate de membri de partid.


În schimb, am avut ocazia să participăm pentru prima dată de la fondarea Platformei DA, la alegerile prezidențiale pe cont propriu, ceea ce ne a permis să evaluăm capacitățile și resursele partidului în timp real. Această experiență ne a făcut Să acordăm încredere oamenilor noi, proceselor noi, alianțelor noi; să ne comportăm într-un mod demn de aprecierea colegilor și cetățenilor, să depunem eforturi pentru a recupera încrederea lor!

Apreciez implicarea fiecăruia dintre voi în acest scrutin, precum apreciez faptul ca n-ați căutat diferite motive pentru a justifica rezultatul obținut. Vă cunosc pe fiecare în parte și știu cât de mult ați muncit!


Partidul Platforma DA are nevoie de voi și, sunt sigură, că împreună putem obține rezultate bune în anul care vine . La fel cum sunt sigură că bunul nostru coleg Gheorghe Petic va fi liber de dosarele politice și va putea acorda mai mult timp echipei sale din Ungheni. La fel cum sunt sigură că toate echipele noastre vor deveni mai unite, în pofida încercărilor oponenților noștri de a le dezbina.

Pentru asta trebuie să ne concentrăm pe îmbunătățirile în partid, care pot fi realizate imediat, fără costuri, cu implicarea resurselor umane proprii. Lucrând în echipă, demonstrând empatie și colegialitate, să ne asumăm responsabilitatea individual, să stopăm risipa de resurse, să fim deschiși la critici constructive și chiar să le încurajăm.


Împreună, prin învățare continuă unii de la alții, fiind preocupați de educație, putem deveni mai competenți. Având competențe, vom avea succes la alegerile ulterioare, vom putea forma guverne profesioniste, vom putea reprezenta și mai multe primarii, consilii locale , municipale, raionale. Astfel vom putea oferi încrederea colegilor și cetățenilor că suntem o veritabilă clasă politică din Republica Moldova.


Oamenii cu demnitate și verticalitate trebuie susținuți și urmați!

Stimați colegi, membri ai Platformei DA, Cetățenii au nevoie în anul 2021 de noi!4 afișare
 

Ai o problemă?

 SCRIE O 

     PETIȚIE!