Tu votezi, iar noi te ajutăm să rezolvăm problema drumului de lângă casa ta!

Salut. Sunt Arina Spătaru deputată în Parlamentul Republicii Moldova din fracțiunea Platforma DA și știu cum să te ajut ca să fie reparată drumul pe strada unde locuiești, în anul 2022.


În 2019 împreună cu echipa noastră am mărit bugetul municipiului Bălți cu 17 milioane de lei anual. Din păcate acești bani au fost folosiți de primarul nostru pentru a-și satisface poftele politice și a repara din nou străzile centrale, iar străzile unde locuiești tu așa și n-au mai fost reparate nici anul acesta. Dar nu dispera. Eu știu alte soluții.


În fiecare an, în luna decembrie, deputații Parlamentului solicită sume din bugetul de stat pentru nevoile oamenilor.


Așa am făcut eu pentru satul Elizaveta și am adus în bugetul satului 200 mii lei pentru proiectul de apeduct și canalizare .


Asa vor proceda și colegii mei din viitorul parlament, deputații Platformei DA: prin Anexa nr 7 vor direcționa bani din bugetul de stat anume pentru reparatia străzii tale.


Acum, pentru a te ajuta, te rugam să ne ajuți să ajungem în parlament.


Suntem în perioada electorala și pe 11 iulie vom vota viitorii deputați. Atâta timp cât unii candidați cheltuie milioane pentru promovarea lor și promit salvarea națiunii, eu îți voi voi arăta calea scurtă CUM sa ți repari drumul din curtea blocului tău în anul 2022.


Ce trebuie să faci?


E simplu.


De fapt alegerile sunt despre matematică.


Vecinii tăi, cei care își doresc la fel reparația drumului din curtea blocului votează, te vor susține.


Transmite le mesajul nostru și îndeamnă-i pe 11 iulie să voteze Platforma DA (Nr. 9 in buletinul de vot). Împreună veți aduna 200 de voturi în favoarea Platformei DA și asta va înseamnă că vei avea deputatul tău în parlament care va rezolva problema ta.


Tu votezi, deputatul Platformei DA transfera finanțe pentru drumul din curtea blocului tău.


8 afișare
 

Ai o problemă?

 SCRIE O 

     PETIȚIE!