Зелёнка - arma obișnuită a extremiștilor

Зелёнка, urina și fecale, acestea sunt arme obișnuite în lupta împotriva opoziției liberale din Rusia. Alexey Navalny a anunțat pe 2 mai 2017 că ochiul său, ars cu verde briliant și, probabil, o substanță amestecată în el, și-a pierdut vederea cu 80%.


Videoclipul atacului asupra lui Alexei Navalny arată chipul unei persoane care stă lângă telefon și îl recunoaște ca activist al mișcării SERB: mișcarea rusă de eliberare SERB "(abrevierea înseamnă blocul radical sud-est). Mișcarea a sprijinit crearea de republici autoproclamate în regiunile Donetsk și Luhansk și anexarea Crimeii de către Rusia, iar membrii săi au scris sloganuri pro-ruse pe ziduri.


Sângerei, 2021. Tudor Tutunaru, anunța că a fost atacat cu verde de briliant de către PACE, (partid înregistrat în RM, Construim Europa Acasă).

Tudor Tutunaru

Condamn atacul cu haita asupra colegului nostru, vicepreședintele raionului Sîngerei, președintele Comisiei excepționale în Sănătate Publică din Raion, responsabil pe domeniul sănătate și asistență socială, Tudor Tutunaru.


Cei care pretind că umblă cu "pacea", mai exact cu piatra în sân și dau cu cuțitul în spate și au permis "justiție a la Cavcaliuc" chiar în poarta casei, în momentul când Tudor a revenit de la serviciu.


La moment Tudor este în spital și riscă să-și piardă vederea, pentru că soluția Verde de briliant a fost vărsată în fața, pe cap și în ochi.


Update: culmea este faptul că pentru a-l umili pe Tudor, cavcaliucii au chemat poliția pentru a-i testa alcoolemia, pretinzând că este băut. O calomnie, care este demnă doar de poeți in epoleți, pentru că rezultatul alco-testului era ZERO.


În această dimineață, 07 aprilie 2021, am scris un demers către MAI, IGP și Procuratura generală pentru a-i trage la răspundere penale pe făptași și organizatori, astfel încât să fie prevenite orice acțiuni de acest gen și, pe viitor, atât funcționarii cu demnitate publică, cât și orice cetățean, să aibă încrederea că sunt protejați de stat și de lege.


Aici găsiți demersul:Despre trecutul politic al unuia din făptași:
Aici găsiți nota informativă privind vaccinarea anti-COVID-19 a medicilor din raionul Sângerei:

Notă informativă privind vaccinarea ant
.
Download • 18KB

Scrisoarea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale către președintele raionului Sângerei, cu privire la rugămintea de a identifica și desemna unul/ doi specialiști din cadrul instituțiilor din subordine care se bucură de o încredere deosebită din partea locuitorilor din raion:


Vedeți aici live-ul lui Tudor Tutunaru, unde el explică cum a avut loc prima etapă de vaccinare în Sângerei:

Dacă primele 400 de vaccinuri Astra Zeneca au fost administrate timp de 3 săptămâni, pentru că exista o reticență în rândurile persoanelor care trebuiau imunizate conform planului, după îndemnul lui Tudor, prin propriul exemplu, următoarea etapă a imunizării a fost operativă. Următoarele 300 de doze au fost aplicate în decurs de 1 săptămână.


Locuitorii s-au înscris și așteptă vaccinurile.


Alătură-te comunității Viber pentru a fi la curent cu activitatea mea de parlamentară. Cele mai bune decizii le pot lua doar dacă știu părerea ta!


2694 afișare
 

Ai o problemă?

 SCRIE O 

     PETIȚIE!